Over ons

WIE ZIJN WIJ?

 

De Expeditie opende haar deuren op 04-07-2014, wij zijn begonnen als 2 koppig team: Eveline van de Laar uw gastvrouw, en Dylan Vermaas de chef kok, ondertussen is er een hoop veranderd en hebben we een gezellig en gastvrij team naast ons.

 

Na veel te hebben gereisd zijn we begonnen aan een nieuw avontuur “De Expeditie”, om al onze belevenissen met u te kunnen delen. 

Het bedrijf bevindt zich in een authentiek pand uit de 18 de eeuw en is centraal gelegen in het prachtige centrum van Deventer, midden in een populaire winkelstraat en om de hoek van de centrum garage.

 

“Happerij Tapperij de Expeditie” heeft een wereldkeuken die u een onvergetelijke ervaring bezorgt of dat nu met de lunch, diner of een kop koffie is. En dat tegen zeer goedkope prijzen.  Dit alles met een gastvrij gevoel.

Uit eten gaan wordt weer leuk en betaalbaar met “De Expeditie”. 

Gastenboek

Hans Post
15-11-15 12:11:02
Gisteravond met familie wezen eten en het was weer helemaal voorelkaar. Het was gezellig, lekker, genoeg en dat voor een aangename prijs.
Ik zeg: tot gauw!
Carla & Feike van der Wal
08-11-15 10:14:13
Heerlijk gegeten, alles vers, en van goede kwaliteit. Gastvrije en vlotte bediening. De koffie is een aanrader.. En na een gezellige avond, een rekening, waar je niet van schrikt ;-)
(of het moet van de lage prijs zijn
Hans Post
02-11-15 19:07:12
Ik heb lekker gegeten, heerlijke cappucino , leuke sfeer, fijne muziek (ook niet te hard) en erg betaalbaar. Ik kom graag terug!
Tonen: 5  10

  

 

 

 


 134962