Welkom 
Werelds genieten voor een aangename prijs

Over ons

WIE ZIJN WIJ?

 

De Expeditie opende haar deuren op 04-07-2015. Wij zijn begonnen als een twee koppig team: jullie gastvrouw; Eveline van de Laar en Dylan Vermaas de chef kok. Ondertussen is er een hoop veranderd en hebben we een gezellig en gastvrij team naast ons!

 

Na veel te hebben gereisd zijn we begonnen aan een nieuw avontuur “De Expeditie”, om al onze belevenissen met jullie te kunnen delen. 

Het bedrijf bevindt zich in een authentiek pand uit de 18 de eeuw en is centraal gelegen in het prachtige centrum van Deventer, midden in een populaire winkelstraat en om de hoek van de centrum garage.

 

“Happerij Tapperij de Expeditie” heeft een wereldkeuken die jullie een onvergetelijke ervaring bezorgt of dat nu met de lunch, diner of een kop koffie is. Dat alles tegen een aangename prijs en gastvrijheid met een lach voorop!

Uit eten gaan wordt weer leuk en betaalbaar met “De Expeditie”. 

Gastenboek

15 berichten op 2 pagina's
Familie uit Doesburg
21-05-16 21:06:34
Getipt door een collega bij De Expeditie gaan eten en meer dan tevreden. Ruime porties, heerlijk bereid en meer dan redelijke prijs. Ook de cappuccino en Latte waren heerlijk. Zeker voor herhaling vatbaar. Complimenten voor zowel de chef als de gastvrouw.
Bob vd Velde
18-01-16 18:34:14
Vandaag een tussenstop gemaakt in Deventer en geluncht bij de Expeditie. Mooie zaak, vriendelijke bediening.... Heerlijke koffie met veel extra's zoals een likeurtje, bonbon en slagroom. Zelf onze broodjes samengesteld... en dee waren heerlijk van smaak.... mooie produkten en alles vers! Top!! Ga zo door!!
Hans Post
15-11-15 12:11:02
Gisteravond met familie wezen eten en het was weer helemaal voorelkaar. Het was gezellig, lekker, genoeg en dat voor een aangename prijs.
Ik zeg: tot gauw!
Carla & Feike van der Wal
08-11-15 10:14:13
Heerlijk gegeten, alles vers, en van goede kwaliteit. Gastvrije en vlotte bediening. De koffie is een aanrader.. En na een gezellige avond, een rekening, waar je niet van schrikt ;-)
(of het moet van de lage prijs zijn
Hans Post
02-11-15 19:07:12
Ik heb lekker gegeten, heerlijke cappucino , leuke sfeer, fijne muziek (ook niet te hard) en erg betaalbaar. Ik kom graag terug!
Tonen: 5  10   20

  

 

 

 


 
 
 
 
 
Kaart
Opbellen