Werelds genieten voor een aangename prijs

Paas special

De mobile versie werkt nog niet optimaal, voor een beter beeld bezoek ons via en desktop.


Ondanks het corona virus, laten we een mooie feestdag zoals Pasen ons niet afpakken! Wij van de Expeditie gaan jullie daarbij helpen! Alles is verzorgd, zoals jullie dat van ons gewend zijn. Nooit te weinig en altijd vers!

Denk daarbij aan onze 'brunch box'. Deze is gevuld met o.a. 3 soorten mini croissantjes, verse thee, een gekookt eitje, filet american, vers fruit, verschillende huisgemaakte boters en nog veel meer!-->                    

Ook Paasavond zullen wij jullie goed in de watten leggen. Onze koks hebben speciaal voor deze dagen een menu samengesteld. Wat je doet denken aan de lente.. Want wat duurde deze winter lang zeg!

Voorgerecht:

Een heerlijke tomaten tartaar, gevuld met het frisse gevoel van de lente 

Hoofdgerecht (kies jouw favoriet!) :

Kipfilet gevuld met zongedroogde tomaten, mozzarella, pesto en omwikkeld met spek. Geserveerd met onze verse wokgroenten, een frisse salade en wedges

Of

Kabbeljouw filet met een roomsaus van limoen, pastinaak en dille. Geserveerd met onze wokgroenten, een frisse salade en wedges 

Of

Een stoof van aubergine en zon gedroogde tomaten, wat je doet denken aan een heerlijke lente.  Geserveerd met een frisse salade en couscous.

Dessert:

  Een huis gemaakte chocolade mousse, geserveerd met verse aardbeien

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ook kun je op 1ste paasdag te kiezen voor de Expeditie Box, Vlees/Vegan of één van onze andere gerechten.

 

Alle bestellingen worden warm bezorgd op 1e paasdag. Zowel de Boxen als het 3 gangen menu. Je hoeft alleen maar aan te schuiven en te genieten, hoe makkelijk is dat!

Voor 2e paasdag kun je alleen kiezen voor de 'Brunch box' en het Paas 3-gangen menu. Deze bezorgen wij 1e paasdag koud bij jouw aan de deur. 

Wij zorgen dat de gerechten kant en klaar staan en eenvoudig zijn om op te warmen d.m.v. onze handleiding. Het enige wat je zelf nodig hebt is een oven en natuurlijk bestek. 


   3-gangen Paas special €27,50 P.P.

  Brunch box €19,50 P.P.

   Ook aan de mini Expeditie gasten denken wij, vraag er naar!

   

   Voor meer informatie:  

     Whatsapp: 06 57 166 166

     Tel: 0570 230 603 

     Mail: info@htdeexpeditie.nl


 
 
 
 
Kaart
Opbellen